Центар за едукацију и друштвену еманципацију младих – ЦЕДЕМ позива Вас да узмете учешће  на четвртом  ,,Студентском привредном форуму“ који реализују у сарадњи са Факултетом политичких наука, уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Министарства омладине и спорта 26. и 27. октобра 2018. године на Факултету политичких наука ( Јове Илића број 165, Београд).
Пројекат „Студентски привредни форум“ има за циљ окупљање младих људи, првенствено студената и привредника али и осталих релевантних стручњака из ових области, како би заједно анализирали привредно стање у Србији и како би покушали да заједнички дају одговоре на многобројна питања која заокупљују пажњу студената.

Реализација овог пројекта допринеће приближавању привредног сектора младим људима у Србији и лакшем разумевању како он функционише, а бројне радионице које су предвиђене у оквиру Форума помоћи ће им да на најбољи начин представе себе. Предавања на тему сопственог посла требало би да допринесу буђењу предузетничког духа код младих и дају свеукупан допринос трансформацији нашег друштва из службеничког у предузетничко друштво.

Котизација за учешће на Студентском привредном форуму по учеснику износи 2000,00 динара и она обухвата:
-Промотивне материјале за учеснике форума, у штампаној и електронској форми;
-Трошкове хране и пића за учеснике форума;
-Трошкове коктела отварања и затварања за учеснике форума;
-Трошкове израде електронске и штампане базе контаката државних институција и
привредника за сваког учесника;
-Трошкове израде сертификата за учеснике пројекта.

Први Студентски привредни форум реализован је 26. и 27. фебруара 2015. године, уз подршку Привредне коморе Србије и ресорних Министарстава и великог броја компанија. Форум су тада свечано отворили потпредседница Владе проф. др Зорана Михајловић, државни секретар  Министарства омладине и спорта Ненад Боровчанин и председник ПКС-а господин Марко Чадеж. За два дана на Форуму је тада учешће узело преко 120 студената са 9 високошколских институција.
Ове године очекујемо преко 150 учесника Форума, са преко 15 високошколсих институција како из Србије тако и из региона. 

ЦЕДЕМ