­

Na Beogradskoj bankarskoj akademiji je 03. aprila svečano potpisan Protokol o saradnji izmedju sportskog društva "Crvena Zvezda" i Beogradske bankarske akademije i Evropske poslovne škole "Milutin Milanković".

Protokol o saradnji su u 13h potpisali dekan Beogradske bankarske akademije profesor Hasan Hanić, generalni sekretar sportskog društva "Crvena Zvezda" gospodin Ivan Todorov i direktor Evropske poslovne škole "Milutin Milanković" gospodin Nikola Tesla. Potpisivanju protokola su prisustvovali sportski direktor društva Branko Kovačević, predstavnici Gradskog sekretarijata za obrazovanje i za sport i omladinu Beograda i prodekani Beogradske bankarske akademije. Ovim protokolom se obezbedjuje kvalitetnija i na savremenim metodama zasnovana edukacija vrhunskih i drugih sportista, počev od srednje škole do završetka studija, kao i drugi oblici saradnje.

april3 protokol2Potpisivanje Protokola o saradnji april3 protokol1Potpisivanje Protokola o saradnjiapril3 protokol3Potpisivanje Protokola o saradnji

­