­

logo bba1

 Contact

 

Na Beogradskoj bankarskoj akademiji i Institutu ekonomskih nauka počela je sa radom srpska LSE (London School of Economics and Political Science) Alumni asocijacija. U petak 27. novembra održan je dogadjaj kojim je zvanično obeležen početak rada.

 

 

nov27_alumni1Profesori Dejan Erić, Spyros Economides i Ismail Musabegović nov27_alumni2Profesori Dejan Erić, Stevan Devetaković, Ekonomski fakultet, Ismail Musabegović i Spyros Economides

 

Velikom broju članova udruženja, istraživačima i profesorima IEN i BBA, kao i prisutnim gostima prvo se obratio Njegova ekselencija gospodin Stephen Wordsworth Ambasador Velike Britanije u Srbiji ističući veliki značaj udruženja u povezivanju dve zemlje. Nakon toga, predsednik srpske LSE alumni asocijacije prof. dr Ismail Musabegović je podsetio na kratak istorijat LSE, najnovija dostignuća i značaj obarzovanja na LSE za studente iz Srbije.
nov27_alumni4Njegova ekselencija gospodin Stephen Wordsworth Ambasador Velike Britanije u Beogradu

nov27_alumni7Participants

 

Centralni deo dogadjaja predstavljalo je predavanje koje je održao prof. dr Spyros Economides na temu "Zapadni Balkan i EU integracije nakon Lisabonskog sporazuma".

nov27_alumni9Prof. dr Spyros Economides nov27_alumni10Prof. dr Spyros Economides

nov27_alumni11Prof. dr Mihailo Crnobrnja, dekan FEFA

 

Nakon velikog broja pitanja prisutnih gostima direktor Instituta prof. Erić se obratio prisutnima kao predstavnik domaćina ističući kako za IEN i BBA činjenica da se srpska LSE alumni asocijacija nalaze u njihovim prostorijama predstavlja veliku čast ali i obavezu da doprinesu ostvarivanju ciljeva udruženja i daljem razvoju saradnje i promociji programa LSE u Srbiji i regionu.

nov27_alumni12Prof. dr Dejan Erić nov27_alumni13Prof. dr Ismail Musabegović, prof. dr Spyros Economides, Njegova ekselencija gospodin Stephen Wordsworth i gospodin Nikola Jurišić

 

 

­